Riptide GP2

Riptide GP2 1.0

Strijd om de 1e plek in het jetski raceklassement

Met Riptide GP2 voor Android race je op het ultramoderne jetski's circuit. Spectaculaire graphics, gave stunts, online wedstrijden en multiplayer, zijn de sleutelwoorden van Riptide GP2.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende graphics
  • Spannend, snel en spectaculair
  • Puike Career Mode
  • Basis tutorial

TEGEN

  • Online race weinig deelnemers

Uitmuntend
8

Met Riptide GP2 voor Android race je op het ultramoderne jetski's circuit. Spectaculaire graphics, gave stunts, online wedstrijden en multiplayer, zijn de sleutelwoorden van Riptide GP2.

Career modus en online multiplayer

In Riptide GP2 is een spannende jetski race in een ultra-moderne en futuristische wereld.

Je racet in multiplayer tegen maximaal 4 andere jet-skiërs, of alleen in singleplayer in career modus. Je hebt de keuze uit verschillende disciplines zoals klassieke race, eliminatie, snelste ronde, freestyle, etc. De races zijn spannend, snel en gaan oneindig door.

Via overwinningen en klasseringen ontgrendel je nieuwe events. Bovendien levert het geld op zodat je je waterscooter kunt aanpassen (negen mogelijkheden) of je piloot anders kunt uitrusten.

Er is een nuttige beknopte tutorial (interactieve handleiding) voor beginners beschikbaar.


Optimale interactie

Je bestuurt de jetski met de versnellingsmeter. De gevoeligheid is mooi uitgebalanceerd en de jetski reageert goed op de commando's.

Voor de echte Riptide GP2 die-hards kan de besturingsoptie (versnellingsmeter of touch) en de reactiegevoeligheid aangepast worden.

De racetrajecten zijn geloofwaardig en het gemak waarmee je stunts kunt uithalen (25 in totaal) verhoogt de playability en het spektakel van Riptide GP2.

Nieuwe grafische engine

De nieuwe 3D graphics engine Vector Engine 4, is schitterend: vloeiend en met uitstekende lichteffecten. Mooi ook zijn de bewegingen en de animaties, dat met veel zorg en aandacht is vormgegeven.

Conclusies

Riptide GP2 iPhone is een interessant spel voor de liefhebbers van aquatische arcade-style racing. De singleplayer is uitdagend, de moeilijksgraad klimt gestaag en is goed gedoseerd. De multiplayer verhoogt de replayability van elk nieuw spel dat steeds uitdagender en spannender wordt.

Opmerking

De download knop verwijst om technische redenen naar de Google Play Store waar je Riptde GP2 downloadt.

Meeste downloads Racespellen voor android

Meer
Riptide GP2

Download

Riptide GP2 1.0

Beoordelingen about Riptide GP2